Mimořádné minirypadlo Venieri VF 1.33C

publikováno v: Aktuality | 0

Italský výrobce Venieri uvedl na trh vylepšenou verzi VF 1.33C mimořádně oblíbeného minirypadla VF 1.33B. Stroj je jedinečný svým designem a vyznačuje se maximální použitelností.
Charakteristickým rysem je jeho kompaktnost v kombinaci s pohonem 4 x 4 x 4, tj. stroj s pohonem všech kol, kombinovaný s řízením obou náprav. 

100% design Venieri

Model, který se zrodil v roce 1992 a v posledních letech prošel rozhodujícím vývojem. Díky centru Venieri Style Center zůstal model věrný svému charakteristickému stylu a zároveň přišel s pozoruhodnými inovacemi v oblasti komfortu, pohodlí obsluhy a výkonu, přičemž si zachoval svou osvědčenou kvalitu a spolehlivost.

Kinematika paralelního nakladače

Kinematika s vyváženou účinností, která zaručuje vysokou odolnost proti namáhání a vynikající paralelní provoz. Kompaktní rozměry pak umožňují vynikající výhled na lopatu nebo jiné zařízení.

Kabina

Obecně panuje názor, že daní za kompaktní stroj je stísněná kabina. Nová kabina XL modelu Venieri VF 1.33C je však oproti předchozímu typu prodloužena o 15 cm, což zaručuje komfort obsluhy a umožňuje bezpečný provoz bez nadměrné únavy. K tomu všemu se přidává ergonomický interiér s multifunkčním joystickem, opěrkami rukou a nohou a přetlaková kabina s vnitřní recirkulací vzduchu. Kabina má díky nízké výšce nad zemí optimální a bezpečný nástup. Díky velkému prosklení je možný výhled v plném rozsahu 360°. Díky ergonomickému uspořádání modernizovaných přístrojů a mimořádně pohodlnému sedadlu řidiče pro danou kategorii je kabina nového modelu 1.33C optimálním prostředím pro nepřetržitý provoz.

Kola a řízení

Vynikající manévrovatelnost zajišťují 4 hnaná a 4 řízená kola, a to i s možností „krabování“. Stroj je stále velmi kompaktní, i když rozchod kol byl rozšířen o 13 cm. 12″ pneumatiky zajišťují nepřekonatelnou stabilitu i při nejnáročnějším nasazení.

Ekologický pohon

Tříválcový motor Kubota s turbodmychadlem, systémem common-rail a elektronickým vstřikováním splňuje nejnovější požadavky Stage V / Tier 4 F.

LED světlomety

Pracovní světla s technologií LED zajišťují vynikající viditelnost, bezpečnost a nižší zatížení kabeláže.

Celková stabilita

Vynikající stabilita v každé situaci díky nízkému těžišti, rozvoru, prodloužené, ale výkyvné přední nápravě, mechanicky uzamykatelné.

Multifunkční stroj

Stejně jako čelní nakladač je vynikající i zadní podkop. A díky univerzální rychlospojce není nesčetné množství přídavných zařízení nijak omezeno. Stroj je vybaven hydraulickým rychloupínačem a univerzální otevírací lopatou vpředu.

Pneumatiky

Široká nabídka pneumatik schválených pro všechny typy průmyslových nebo stavebních aplikací.

Údržba

Jedním z hlavních faktorů vysoké účinnosti Venieri VF 1.33C je minimální doba odstávky z důvodu údržby. Stroj je navržen tak, aby rutinní kontroly a výměny náplní nebo komponentů byly rychlé a snadné. Kapota motoru se otevírá pomocí jednoduchého mechanismu a vše je okamžitě na dosah.

Prospekt - Venieri VF 1.33C (EN)
Prospekt - produktová řada Venieri (EN)